Rogier Hofman


Op 5 september 1986 geboren in Vught. Toen ik 18 dagen oud was heb ik mijn eerste uitje buiten de deur gemaakt, op kraamvisite bij Tim. Het kan dan ook geen toeval zijn dat Tim en ik op latere leeftijd weer naar elkaar toe zijn gegroeid. Mijn hele leven heb ik achter een bal aangerend. Eerst tennis en voetbal en op iets latere leeftijd heb ik voetbal verruild voor hockey.

Bij MOP in Vught ben ik begonnen, dit was ook de club van mijn twee oudere zussen. Op mijn vijftiende ben in van club verhuisd en ben ik voor Den Bosch gaan spelen. Mijn hele studententijd heb ik in Utrecht gewoond en ben toen daar in de buurt gaan hockeyen bij SCHC. Sinds drie jaar woon ik in Amsterdam en speel ik bij Bloemendaal.

Na het afronden van mijn studie commerciële economie in Rotterdam heb ik samen met Tim en ondernemer Luit Italianer het bedrijf Fanbased opgericht, waarin we bijdragen aan individuele en teamontwikkeling in het bedrijfsleven met de topsport metafoor als rode draad door de verschillende programma’s.