Kevin van der Perren gaat op bezoek bij Lisa


Woensdag 26 februari was het dan zover, onze dochter werd door de stichting Sport Helpt verrast met een ontmoeting van haar schaatsidool, Kevin vd Perren.
Niet zo maar een ontmoeting tussen twee mensen, nee een ontmoeting met een visie, met een opkikker naar de toekomst, met een glimlach.
Lisa heeft haar passie voor kunstschaatsen vanaf haar 6e jaar. Vol kracht en plezier bracht zij menig uur op de schaatsbaan door, tot het moment in September 2013, waarin Lympfklierkanker werd geconstateerd.
De schaatsen werden opgeborgen,de chemokuren werden gestart, haar leventje stond even stil.
Met de stille gedachte over een come back op het ijs, volgde de weken en maanden elkaar op, totdat er op een gegeven moment een mijlpaal werd bereikt, de chemo was aangeslagen en de scan was goed.
Heel stilletjes aan kon ze gaan revalideren.
De ontmoeting met Kevin gaf haar energie, kunstschaatsen is het leukste wat er is, optreden in een show is fantastisch. We hebben veel gelachen vragen gesteld ,de sfeer was ontspannen.
Met een hoog rode kleur op de wangen,kreeg Lisa een trainingsshirt en toegangskaarten voor zijn show Magical, met een uitnodiging om als het lukt, haar rentree op het ijs te gaan maken in de show.
Hoe motiverend dit is geweest zien we aan haar tomeloze inzet om haar kracht, conditie en body weer terug te krijgen.
Heel veel dank voor deze droomontmoeting, een enorme boost in de juiste richting.

Lieve groeten,namens Lisa,
LiesbethKevin van der Perren gaat op bezoek bij Lisa