Lars als echte 'VIP' uitgenodigd bij AZ!


Stichting Sport Helpt organiseert droomontmoetingen voor ernstig zieke kinderen met een (Olympische) topsporter van zijn of haar favoriete sport. Als kind droom je er toch van om voor 1 dag je held je ontmoeten, hem/haar het hemd van het lijf te vragen, te laten zien wat jij allemaal kan, een handtekening te vragen en om voor even te ‘vergeten’ dat je ernstig ziek bent. Deze droom werd afgelopen weken pure werkelijkheid voor Lars en Lisa bij AZ, hun favoriete voetbalclub! 
 
Lars en Lisa zijn superfan van AZ en werden als echte VIP’s uitgenodigd bij hun favoriete club. Hier kregen de kids een bijzondere rondleiding door het stadion. Mochten ze het veld op en zelfs even in de microfoon vertellen hoe ‘’goed’’ ze gespeeld hadden. Tijdens deze rondleiding werden Lars en Lisa, geheel in corona stijl, verrast met een bijzondere video boodschap van hun favoriete spelers (@.. spelers) waarin zij alle antwoorden kregen op de vragen die zij (ook via een video boodschap) van te voren hadden gesteld. 
 
Wat is je favoriete eten? Blijf je voor altijd bij AZ? Welke positie speel jij? Heb je nog tips? Hoe wordt ik de beste? Alle vragen kwamen voorbij. Na afloop kregen de kids een persoonlijk gesigneerd t-shirt mee naar huis als aandenken. Het was een onvergetelijke middag met een grote glimlach! Veel dank @AZ voor jullie inzet en natuurlijk @kinderafdeling_noordwest @leocare voor jullie droom aanvraag. 
 
We hebben erg genoten, want elke extra lach is een overwinningLars als echte 'VIP' uitgenodigd bij AZ!