Het bezoek van Robbert Kemperman aan Stan


Robbert Kemperman, hockeyer Nederlands elftal, op bezoek bij Stan via Stichting Sport Helpt
Stan zijn tweede opname week van protocol M zit er op! En wat voor een week was het wel niet!? Stan voelde zich goed en alles verliep voorspoedig. Als klap op de vuurpijl kreeg hij bezoek van de hockeyer Robbert Kemperman en zijn vriendin Sophie Polkamp. Dit was een wens van Stan en deze werd uitgebreid vervuld! Het ziekenhuis heeft via Stichting Achterstevoren de aanzet gegeven, waarvoor dank. Twitter deed de rest.

Als eerste kreeg Stan twee olympische medailles te zien, een zilveren van Robbert en een gouden van Sophie. 

Daarna kreeg Stan 2 mooie hockeyshirts, een olympisch shirt van Robbert, inclusief handtekening van Robbert en Sophie en een shirt van het Nederlandse team van Robbert met handtekeningen van het Nederlandse elftal erop.
Na wat heen en weer gepraat en handtekeningen zetten wilde Stan nog wel wat praktische tips voor zijn hockeytechniek. Deze werden in de gang van het ziekenhuis in de praktijk uitgevoerd

Stichting Sport Helpt heeft dit alles georganiseerd voor Stan. Deze stichting maakt het mogelijk voor zieke kinderen om hun favoriete sporter te ontmoeten.

Het heeft Stan enorm goed gedaan. De ontmoeting heeft hem veel afleiding geboden en daarnaast is hij zeker gemotiveerd om weer te gaan hockeyen.

Toen hij weer van de afdeling af mocht heeft hij dan ook meteen zijn stick gepakt om op het buiten speelplein een balletje te slaan.

Robbert, Sophie en Carlijn van Stichting Sport Helpt bedankt voor dit leuke initiatief!

Inmiddels zijn we, na een nachtje extra in het ziekenhuis, weer thuis. Stan gaat morgen weer naar school en zal zaterdag als alles meezit langs het hockeyveld staan om zijn team aan te moedigen.Het bezoek van Robbert Kemperman aan Stan