Aanmelden Sport Helpt Friends dag


Op woensdag 12 juni 2019 vindt de eerste ‘Sport Helpt Friends-dag’ plaats op het indrukwekkende ‘Friendship Sport Centre’ in Amsterdam Noord. Dit is een volledig verzorgde sportmiddag voor kinderen met een (ernstige) ziekte of beperking, waar droomontmoetingen met Olympische topsporters werkelijkheid worden.

Tijdens deze sportieve middag gaan de deelnemers langs verschillende sportonderdelen. Zo maken ze kennis met allemaal gave sporten en halen ze bij elk onderdeel een handtekening op van de topsporter die daarbij aanwezig is. Aan het einde van de middag, voor de barbecue, vindt de droomontmoeting XXL plaats. Een kinderpersconferentie waarbij de deelnemers de topsporters het hemd van het lijf mogen vragen.

Voor wie?
Kinderen en jongeren tussen de 5 en 18 jaar met een levensbepalende of levensbedreigende ziekte en gehandicapte kinderen uit heel Nederland.

Programma en tijden
De middag start om 14.30 uur. De barbecue is van 17.00 tot 18.00 uur.

Goed om te weten
  • Deelname is gratis
  • De deelnemer moet de ontmoetingen bewust kunnen meemaken (“aanwezig” zijn, gesprek kunnen voeren en/of kunnen communiceren).
  • De deelnemer moet een minimaal verstandelijkvermogen hebben van 5 jaar
  • De deelnemer moet in staat zijn om zich (met behulp van zijn/haar begeleider) langs verschillende sportonderdelen te verplaatsen op het Friendship Sport Centre in Amsterdam
  • Deelname is op eigen risico


Aanmelden


Naam aanvrager*

E-mailadres aanvrager*

Hoe ben je bij ons terecht gekomen*

Functie*

Naam deelnemer*

E-mail ouders/verzorgers*

Leeftijd deelnemer

Korte omschrijving ziektebeeld of handicap en eventuele opmerkingen:

Ik heb het protocol van aanmelden Sport Helpt Friends-dag gelezen en ga hiermee akkoord.

* verplichte velden