Sport Helpt Friends Dag 2020


Op woensdag 3 juni 2020 vindt de tweede ‘Sport Helpt Friends-dag’ plaats op het indrukwekkende ‘Friendship Sport Centre’ in Amsterdam Noord. Dit is een volledig verzorgde sportmiddag voor kinderen met een (ernstige) ziekte of beperking, waar droomontmoetingen met Olympische en Paralympische topsporters en ex-topsporters werkelijkheid worden.

Tijdens deze sportieve middag gaan de deelnemers langs verschillende sportonderdelen. Zo maken ze kennis met allemaal gave sporten zoals; atletiek, voetbal, hockey, rolstoelbasketbal, dansen, judo en rolstoeltennis en halen ze bij elk onderdeel een handtekening op van de topsporter die daarbij aanwezig is. Aan het einde van de middag, voor de barbecue, vindt de droomontmoeting XXL plaats. Een kinderpersconferentie waarbij de deelnemers de topsporters het hemd van het lijf mogen vragen.

Voor wie?
Kinderen en jongeren tussen de 5 en 18 jaar met een levensbepalende of levensbedreigende ziekte en gehandicapte kinderen uit heel Nederland.

Programma en tijden
De middag start om 14.30 uur. De barbecue is van 18.00 tot 19.00 uur.

Topsporters
Volg in de tussentijd onze social media kanalen. Hier laten we je weten wat de laatste nieuwtjes zijn, zoals bijvoorbeeld welke topsporters er komen!

Goed om te weten

  • Deelname is gratis
  • Begeleiders zijn deze dag verantwoordelijk voor het kind dat zij begeleiden. Begeleiders vragen wij om bij het kind te blijven gedurende de dag.
  • De deelnemer moet de ontmoetingen bewust kunnen meemaken (“aanwezig” zijn, gesprek kunnen voeren en/of kunnen communiceren).
  • De deelnemer moet een minimaal verstandelijkvermogen hebben van 5 jaar
  • De deelnemer moet in staat zijn om zich (met behulp van zijn/haar begeleider) langs verschillende sportonderdelen te verplaatsen op het Friendship Sports Centre in Amsterdam
  • Deelname is op eigen risico
  • Let op: wij werken met een toelatingscriteria. Zodra je een positief bericht van ons ontvangt en de aanvraag goed is bevonden nemen wij contact op. Voor informatie over de aanvraagprocedure en toelatingscriteria verwijzen wij je naar het volgende document: protocol droomontmoeting.
Meer informatie of vragen: info@sporthelpt.nl


DeelnemerZiekenhuis

Behandelend arts/pedagogisch medewerker/verpleegkundige

Maat t-shirt

Ik eet mee met de barbecue einde dag

Favoriete sport

Goed om te weten over mij, is dat als ik kom...Gegevens begeleider

E-mail

Telefoonnummer

Ik eet mee met de barbecue einde dag

Ik beschik over een gehandicapten parkeervergunning

Hoe ben je bij ons terecht gekomen*

Opmerkingen:


* verplichte velden