Stichting Sport Helpt gestopt

Op woensdagmiddag 22 februari 2023 sloten wij tien jaar Stichting Sport Helpt af in stijl met een bijzondere 'Sport Helpt Friends Dag'! Een volledig verzorgde sportdag voor meer dan 100 ernstig zieke kinderen en kinderen met een beperking. Het was een droomdag waarbij vele kinderen even konden 'vergeten'. Hiermee kreeg ons motto ‘elke extra lach is een overwinning’ weer extra waarde!

Bekijk de aftermovie van deze afsluitende dag: https://www.youtube.com/watch?v=ny5wccRbqdY

Stichting Sport Helpt wil alle topsporters, ziekenhuizen, partners, donateurs, collega's, vrijwilligers, bestuursleden, en alle mensen en organisaties die zich op wat voor manier dan ook hebben ingezet voor de stichting bedanken. Veel dank voor jullie support en liefde. Deze bijzondere reis was zonder jullie nooit zo'n succes geworden.

Vanwege het stoppen van de stichting is het helaas niet meer mogelijk om aanvragen voor droomontmoetingen te doen.

Sport Helpt Friends Dag 2023
Op woensdagmiddag 22 februari 2023 vindt de ‘Sport Helpt Friends-dag’ plaats op het indrukwekkende ‘Friendship Sport Centre’ in Amsterdam Noord. Dit is een volledig verzorgde sportmiddag voor kinderen met een (ernstige) ziekte of beperking, waar droomontmoetingen met Olympische en Paralympische topsporters en ex-topsporters werkelijkheid worden.

Tijdens deze sportieve middag gaan de deelnemers langs verschillende sportonderdelen. Zo maken ze kennis met allemaal gave sporten zoals, voetbal, hockey, rolstoelbasketbal, dansen, judo en rolstoeltennis en halen ze bij elk onderdeel een handtekening op van de topsporter die daarbij aanwezig is. Aan het einde van de middag vindt de droomontmoeting XXL plaats. Een kinderpersconferentie waarbij de deelnemers de topsporters het hemd van het lijf mogen vragen.

Voor wie?
Kinderen en jongeren met een levensbepalende of levensbedreigende ziekte en gehandicapte kinderen uit heel Nederland.

Programma en tijden
De middag start om 14.30 uur en eindigt om 17.45 uur.

Topsporters
Volg in de tussentijd onze social media kanalen. Hier laten we je weten wat de laatste nieuwtjes zijn, zoals bijvoorbeeld welke topsporters er komen!

Goed om te weten

  • Deelname is gratis
  • Begeleiders zijn deze dag verantwoordelijk voor het kind dat zij begeleiden. Begeleiders vragen wij om bij het kind te blijven gedurende de dag.
  • De deelnemer moet de ontmoetingen bewust kunnen meemaken (“aanwezig” zijn, gesprek kunnen voeren en/of kunnen communiceren).
  • De deelnemer moet een minimaal verstandelijkvermogen hebben van 5 jaar
  • De deelnemer moet in staat zijn om zich (met behulp van zijn/haar begeleider) langs verschillende sportonderdelen te verplaatsen op het
  • Friendship Sports Centre in Amsterdam
  • Deelname is op eigen risico
Meer informatie of vragen: info@sporthelpt.nl


De inschrijving is gesloten