Help ons ernstig zieke kinderen een droomontmoeting en dus een dikke glimlach te bezorgen!

Stichting Sport Helpt wenst iedereen een liefdevol, warm maar bovenal gezond 2021. We kijken enorm uit naar een jaar vol nieuwe mogelijkheden met natuurlijk volop prachtige (online) droomontmoetingen en evenementen. Sport verbindt en daarom hebben wij afgelopen decembermaand vijf unieke verhalen uitgebracht. Om op deze manier alle ernstig zieke kinderen en hun naasten een hart onder de riem te steken en het gevoel van ''samen'' zijn te bezorgen. De teller van onze crowdfunding staat momenteel op €4070,- euro, een bedrag waar wij ontzettend blij mee en trots op zijn, dankzij zoveel geweldige donateurs! Wij willen 2021 graag goed van start gaan door zoveel mogelijk ernstig zieke kinderen een persoonlijke, één op één of online droomontmoeting te bezorgen met een (Olympische of Paralympische) topsporter van zijn of haar favoriete sport. Wij hopen dat wij aan het eind van de week 5000,- euro hebben opgehaald zodat wij ernstig zieke kinderen een droomontmoeting kunnen bezorgen! We hebben al een aantal aanvragen voor een droomontmoeting binnen. Help jij ons mee met deze eindsprint om ernstig zieke kinderen een glimlach te bezorgen?

Doneer hier en maak o.a. kans op: Een gesigneerd en dus uniek boek wat is voorgelezen tijdens onze December actie, een 3-gangen diner thuisbezorgd door Felix Janssen Catering, een 3 maanden gratis Cinevillepas, een Silent Disco-set of een rode/blauwe legging by Ellen*Naomi. Want elke extra lach is een overwinning!

Doneer
Doneren, hoe werkt het?

Stichting Sport Helpt organiseert jaarlijks een aantal acties en evenementen, zowel voor bedrijven en particulieren als voor kinderen. Op deze manier kan iedereen zijn steentje bijdragen; groot of klein, langdurig of eenmalig, met geld of met andere diensten, zodat wij bijzondere droomontmoetingen mogelijk kunnen blijven maken voor ernstig zieke kinderen.

Kies uw bedrag


Vul uw gegevens in


Betaal gemakkelijk


Bedankt!

Foto's en video's