Sport helpt kinderen aan een glimlach

De stichting “Sport Helpt” organiseert droomontmoetingen voor ernstig zieke kinderen in het ziekenhuis, of in overleg op een alternatieve locatie, met een (Olympische) topsporter van zijn of haar favoriete sport. Ieder kind verdient een lach op zijn of haar gezicht en daarvoor is deze stichting in het leven geroepen. Op deze site vindt u alle informatie over de stichting “Sport Helpt”, en vele extra’s zoals verhalen over ontmoetingen, foto’s, nieuws, etc. Natuurlijk kunt u ons ook steunen.

We hopen u via deze site genoeg informatie te bieden over de stichting. Anders kunt u ons altijd vragen stellen die wij zo snel en zo goed mogelijk proberen te beantwoorden.


Lees verder...
Doneren, hoe werkt het?

Stichting Sport Helpt organiseert jaarlijks een aantal acties en evenementen, zowel voor bedrijven en particulieren als voor kinderen. Op deze manier kan iedereen zijn steentje bijdragen; groot of klein, langdurig of eenmalig, met geld of met andere diensten, zodat wij bijzondere droomontmoetingen mogelijk kunnen blijven maken voor ernstig zieke kinderen.

Kies uw bedrag


Vul uw gegevens in


Betaal gemakkelijk


Bedankt!

Foto's en video's