Stichting Sport Helpt gestopt

Op woensdagmiddag 22 februari 2023 sloten wij tien jaar Stichting Sport Helpt af in stijl met een bijzondere 'Sport Helpt Friends Dag'! Een volledig verzorgde sportdag voor meer dan 100 ernstig zieke kinderen en kinderen met een beperking. Het was een droomdag waarbij vele kinderen even konden 'vergeten'. Hiermee kreeg ons motto ‘elke extra lach is een overwinning’ weer extra waarde!

Bekijk de aftermovie van deze afsluitende dag: https://www.youtube.com/watch?v=ny5wccRbqdY

Stichting Sport Helpt wil alle topsporters, ziekenhuizen, partners, donateurs, collega's, vrijwilligers, bestuursleden, en alle mensen en organisaties die zich op wat voor manier dan ook hebben ingezet voor de stichting bedanken. Veel dank voor jullie support en liefde. Deze bijzondere reis was zonder jullie nooit zo'n succes geworden.

Vanwege het stoppen van de stichting is het helaas niet meer mogelijk om aanvragen voor droomontmoetingen te doen.


Niet alle superhelden dragen een cape maar wel een bosje tulpen

Als eerste goede doel ooit heeft Stichting Sport Helpt een eigen, speciaal voor hun gekweekte tulp met de toepasselijke naam ‘HEROES’. Hij is stoer, Hollands, sterk, oranje en speciaal voor alle grote en kleine helden van Nederland!

Met de verkoop van deze tulp wordt geld ingezameld voor Stichting Sport Helpt. Stichting Sport Helpt organiseert droomontmoetingen voor ernstig zieke kinderen in het ziekenhuis met een (Olympische of Paralympische) topsporter van zijn of haar favoriete sport. De zieke kinderen zijn helden, de sporter is een held en deze prachtige tulp is een held. Vandaar de toepasselijke naam ‘HEROES’.

Bestel de HEROES

Doneren, hoe werkt het?

Stichting Sport Helpt organiseert jaarlijks een aantal acties en evenementen, zowel voor bedrijven en particulieren als voor kinderen. Op deze manier kan iedereen zijn steentje bijdragen; groot of klein, langdurig of eenmalig, met geld of met andere diensten, zodat wij bijzondere droomontmoetingen mogelijk kunnen blijven maken voor ernstig zieke kinderen.

Kies uw bedrag


Vul uw gegevens in


Betaal gemakkelijk


Bedankt!

Foto's en video's