Bizot en Stengs laten wens in vervulling gaan


Bizot en Stengs laten wens in vervulling gaanALKMAAR- Lars en Lisa zijn groot fan van AZ. Onlangs werden zij via Stichting Sport Helpt verrast door twee van hun helden: Marco Bizot en Calvin Stengs.
Stichting Sport Helpt organiseert voor ernstig zieke kinderen droomontmoetingen met hun idolen. Het motto van de stichting: ‘Elke extra lach is een overwinning’. Zo kwam AZ in contact met Lars en Lisa, die in het AFAS Stadion als heuse vips werden ontvangen.

Rondleiding
Voor even konden Lars en Lisa hun ziekte ‘vergeten’ en genieten van een prachtige dag. De jonge AZ’ers kregen een speciale rondleiding door het stadion. Zij mochten het veld op, in de persruimte op de stoel van de trainer zitten en rondneuzen in de kleedkamer.

Videoboodschap
Klap op de vuurpijl was een persoonlijke videoboodschap van Bizot en Stengs. De Oranje-internationals spraken Lars en Lisa (vanwege de coronaregels) digitaal toe en beantwoordden de vragen van de twee grote supporters.

Gesigneerd shirt
Stengs en Bizot gaven Lisa en Lars tips en alle antwoorden, zoals wat hun favoriete eten is. Daarna volgde een fraaie verrassing. De AZ-spelers vertelden de jongelingen dat zij een gesigneerd shirt met hun eigen namen erop mee naar huis kregen. Een mooi aandenken aan een onvergetelijke middag.

Lees het hele artikel van AZ via: www.az.nl.


Delen: