Rennen tijdens de Dam tot Damloop op 22 september 2019!


Rennen tijdens de Dam tot Damloop op 22 september 2019!Super trots zijn wij op het feit dat wij dit jaar beschikken over dertig startbewijzen voor de Dam tot Damloop op 22 september 2019. De Dam tot Damloop is één van de grootste en gezelligste hardloopevenementen van Nederland, het parcours van 16,1 KM loopt van Amsterdam naar het altijd gezellige Zaandam. Heb jij ook zin in een sportieve uitdaging? Wil jij onderdeel zijn van team Sport Helpt (het leukste team van Nederland) en een bijdrage leveren aan nóg meer droomontmoetingen in 2019? Ren dan met ons mee!

Wat krijg je van ons?
  • Een startbewijs voor EUR 20,- voor de Dam tot Damloop 2019
  • Bevoorrechte startpositie: starten vóór de grote massa
  • Samen met je vrienden inschrijven voor de Dam tot Damloop
  • Lopen voor Stichting Sport Helpt en bijdragen aan een droomontmoeting
  • Een gratis hardloop shirt van Stichting Sport Helpt
  • Een gezellige teamfoto
  • De persoon die het meeste geld ophaalt krijgt van ons een gratis Group Training met 5 á 6 vrienden t.w.v. €100,- van The Bootcamp Club Amsterdam
  • Een persoonlijke startpagina om eerlijk en veilig je donaties te beheren
Wat vragen wij van jou? 
Als tegenprestatie vragen we jou minimaal EUR 200,- aan sponsorgeld in te zamelen voor Stichting Sport Helpt. Het kost ons €50,- per persoon om tickets voor de Dam to Damloop aan te schaffen. Mocht je dus, naast de kaartverkoop, een vrijwillige bijdrage willen leveren dan zijn we daar heel blij mee! 

Maak je actiepagina aan via https://www.geef.nl/nl/doel/stichting-sport-helpt/acties 
Maak eenvoudig je eigen actiepagina aan via www.geef.nl/nl/doel/stichting-sport-helpt/acties. Via deze pagina kun je makkelijk je eigen actie aanmaken en ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen jouw doel steunen. Het opgehaalde bedrag komt rechtstreeks op de rekening van Stichting Sport Helpt te staan. Degene die het meeste geld ophaalt krijgt van ons een gratis grouptraining met 5 á 6 vrienden van The Bootcamp Club Amsterdam. 

Lopen als individu?
Leuk dat je één van de 30 lopers van team Sport Helpt bent!

Lopen met een groep collega’s of vrienden?
Stel je een team samen? Superleuk! Het is zeker mogelijk om met je vrienden of collega’s een eigen team samen te stellen. Informeer voor meer informatie en de mogelijkheden naar margot@sporthelpt.nl en wij reserveren – indien mogelijk – het aantal startbewijzen voor jullie!


Delen: