Sport Helpt Friends Dag was een groot succes!


Ruim 100+ droomontmoetingen

De eerste editite van de Sport Helpt Friends Dag is een feit. Op woensdagmiddag 12 juni organiseerde wij de 1e editite van de Sport Helpt Friends Dag 2019. De weergoden zaten helaas niet mee en de regen kwam met bakken uit de hemel, maar wat hebben we genoten. Een onbeschrijfelijke droomdag die we niet snel gaan vergeten. Samen met het Only Friends Centre in Amsterdam Noord hebben we op 12 juni ruim 110 kinderen een fantastische dag bezorgd!

Samen staan we sterk!

Maar liefst 18 Olympische- en Paralympische topsporters waren op deze speciale dag aanwezig die het fantastisch vonden om met jullie te sporten. We hebben gedanst met Ginny Pauw en Jesse-Li van Ouwerkerk, gevoetbald en gehockeyd met Manon Nummerdor, Tim Jenniskens, Dennis Warmerdam en Bo wullings. Getennist met de twee toppers Bibian Mentel en Esther Vergeer, fanatiek gekickbokst met Ernesto Hoost en Pien Selbeck, gebasketbald met Marc van der Kuilen, Johan Reekers en Tim de Vries, op de judo mat gestreden met Edith Bosch en we hebben Inge de Bruijn en Céline van Gerner het hemd van het lijf gevraagd. We hebben vriendjes gemaakt, handtekeningen verzameld en ge-highfived met Albert de Leeuw! Maar, we hebben met z'n allen bovenal genoten en even kunnen vergeten. Het was een te gekke dag met alleen maar blije gezichten! Bedankt aan iedereen die een steentje heeft bijdragen aan deze fantastische dag en aan ruim 100+ droomontmoetingen. Op naar volgend jaar!

Elke extra glimlach is een overwinning

Ons doel is om bij zoveel mogelijk kinderen een glimlach op hun gezich te toveren. Aan de buitenkant zie je vaak niet altijd even goed hoe ziek iemand is. Maar wat een dappere, stoere strijdertjes waren er gister! Bedankt aan iedereen die een steentje heeft bijgedragen aan deze fantastische dag en aan ruim 100+ droomontmoetingen! Klik hierboven om de aftermovie te bekijken. Wil je meehelpen om de naamsbekendheid van Sport Helpt te vergroten? Like en deel dan nu de aftermovie van de Friends Dag 2019. 


Delen: