Maurits is bezig met een slopende ziekte te overwinnen


Maurits is bezig met een slopende ziekte te overwinnenWat een geweldig initiatief!

Onze zoon Maurits is sinds maart bezig een slopende ziekte te overwinnen, het is vermoeiend, maar hij gaat ervoor!

Elke afleiding, even vergeten en aan betere tijden denken helpen hem steeds weer een stukje vooruit. Toen Tim in juni langs kwam fleurde het nieuws dat hij zou komen hem al op. Het bezoek deed Maurits erg goed, de verhalen, met de olympische medaille op de foto en een origineel shirt waren geweldig en toverden een lach op zijn gezicht. Elke avond, voor het slapen gaan moest het shirt, netjes opgevouwen, in de kluis en eenmaal thuis moet het ingelijst worden voor aan de muur! Samen met zijn hockeymaatje Mathijs hebben ze genoten van de tijd en de verhalen.

Het was hartverwarmend Tim bezig te zien met Maurits. Toen Tim vertelde dat de uitdaging die Maurits heeft vergijkbaar is met die van een topsporter, alleen dan nog zwaarder, hielp dat Maurits ook verder! Een topsporter heeft immers veel energie nodig en dit verklaarde waarom hij zoveel gewicht verloren was en zoveel meer moet eten.

Weken later, tijdens de europese kampioenschappen in Belgie, genoot Maurits weer doordat hij Tim zag spelen tijdens de wedstrijden! Het was weer even die positieve boost en de afleiding om verder te gaan!

Tim en vrienden, dit is een bijzonder waardevol initiatief. De kinderen hebben erg veel profijt van de bezoekjes, niet alleen de tijd van het bezoek, maar ook daarna is de herinnering iets waar zij mee door kunnen! Houdt dit vol!


Bijzonder veel dank!

Henk, Jacqueline, Willemijn & Maurits Vink


Delen: